fbpx

Online workshop: ‘Jouw (chronische) Pijn Blijvend Verhelpen!’

In deze workhop ga ik je alle geheimen vertellen om jouw pijnklachten op te lossen!

Gratis  bekijken (normaal €27,-)

triggerpoints nek

Een greep uit de onderwerpen in de workshop

Ontdek wat pijn is en hoe het ontstaat!

Triggerpoints zijn een van de meest voorkomende oorzaken bij het ontstaan van nekklachten. Triggerpoints zorgen voor een ‘zuur’ milieu in de spier waardoor de spier niet meer goed kan aanspannen en ontspannen. De spier zit in een kramp. Middels specifieke oefeningen en adviezen kun je deze triggerpoints deactiveren. 

Dr. Sanro & L. Mosseley

Wat zeggen de specialisten en wetenschappers over pijn. Pijn is niet wat je denkt wat het is. Ik ga je precies vertellen wat pijn is en hoe je juist wel naar pijn moet kijken zodat jouw brein je niet meer beschermd zodat de spanning uit je lichaam vloeit.

Stress

Verlaag je cortisol en adrenaline in je bloed voor minder pijnklachten. Wanneer jouw autonome zenuwstelsel continu in een ‘actie-stand’ staat krijgt jouw lichaam niet de kans om te herstellen. Ontdek hoe je de ‘uit-stand’ kunt activeren. 

Zuurstof

Stimuleer de nervus vagus voor minder pijnklachten. De nervus vagus zorgt voor een overgevoellig zenuwstelsel. Door deze zenuw te activeren ontstaat er iest magisch waardoor jouw pijn ALTIJD minder wordt. 

Bewegen 

Middels bewegen onderdruk je het pijnsysteem. Je kunt het pijnsysteem ook retrainen. Daarnaast zorgt bewegen voor een verbeterde doorbloeding, wondgenezing en uiteindelijk minder stress op het zenuwstelsel. 

11 jaar

Expert in oplossen van pijn

8+ jaar

    Studie gevolgd en trainingen gegeven

1800+

Artikelen geschreven

4.000+

Boeken verkocht (in 2020)

Wie geeft de workshop…
Al meer dan 12 jaar ben ik Fysiotherapeut en pijnspecialist. Ik heb vele boeken gelezen, artikelen geschreven en trainingen ontwikkeld om mensen pijnvrij te krijgen.
Ik geloof dat iedereen pijnvrij kan worden ongeacht wat de oorzaaak is van jouw pijnklachten (op uitzonderingen na natuurlijk)
Ik heb al honderden mensen effectief behandeld middels mijn/onze visie. Inmiddels is Fysiotherapie4all een van de grootste en bekenste organisatie op het gebied van PIJN in Nederland.


In deze workshop ga ik je laten zien waarom triggerpoints in veel gevallen de oorzaak zijn van nekklachten. Daarnaast ga ik je de onderliggen oorzaken laten zien die er voor zorgen dat jouw nekproblemen blijven  bestaan. Ik vindt dat iedereen met (chronische) pijn een pijnrvij leven verdient. Met deze workshop ga ik je uitleggen hoe jij pijnvrij kunt worden.

Enkele leuke reacties over de workshop

“Ik moest altijd een brace dragen. Door deze methode kan ik alles weer. Mooi om te ervaren hoe de Pijn Reset Methode werkt”.

Conny Janssen

“Elke dag stond ik op met pijn in mijn heup. Uiteindelijk was de oplossing best simpel”.

Joep

“Ik had 5 jaar last van lage rugpijn. Na 3 maanden was ik volledig klachtenvrij middels de Pijn Reset Methode”.

Pienke